NHTec Automatic levere, servicere og installere UV-C belysning fra Tyske Purion til desinfektion af vand og luft.

Lige fra drikkevand til dyr til proces vand i industrien fx. drikkevand til Mink, Kvæg og Svin, rensning af luft i ventilations anlæg.

UVC belysning anvendes også inden for fødevare- og drikkevareindustrien, medicinal- og kosmetikindustrien, på mejerier og fiskeforarbejdningsfabrikker til desinfektion af vand fra forsyningsnettet, vand i forarbejdningsprocesser, spildevand, swimming pools i stedet for klor mv.

UVC lysets virkemåde

Ved passage forbi UV-lysrør tilføres fx vandet en valgt energimængde, som svarer til den ønskede reduktion af bakterier. Bakterierne dræbes af ultraviolet lys ved en bølgelængde på 254 nm. Processen giver ingen affaldsprodukter, ingen uønskede stoffer og medfører ikke en risiko for arbejdsmiljøet.

Trænger dit anlæg til et service eftersyn så kontakt NHTec Automatic for et uforpligtende tilbud, vi kan levere næsten alle typer UV-C rør og til meget fordelagtige priser.

HUSK AT FÅ SKIFTET DIT UV-C RØR I TIDE !

UV-C rør holder kun 9000-11000 timer som svare til ca. et års forbrug ved konstant drift. UV-C røret vil stadig lyse efter de 9000-11000 timer, men har ikke den optimale effekt længere og bør derfor udskiftes i tide.